Кожна людина з народження – індивідуальність. Дитина, це безумовно , гармонійне та стильне створіння. З малку вона намагається самостійно обирати собі одяг, взуття, аксесуари – можна сказати робить свої перші кроки у багатогранний світ моди та стилю. Щоб її вибір був вдалим, одяг гармоніював із зовнішністю та впевненістю у собі, дитині потрібна підтримка зі сторони батьків та експертів.

fashion-lady

Ваша дівчинка слідкує за модними стилями та тенденціями, дивиться модні журнали та програми, вона в курсі що модно і як це має виглядати? Тоді ми запрошуємо її до нас у клуб Fashion lady – світ моди,стилю та краси. У клубі Fashion lady ми дізнаємося історії виникнення одягу та аксесуарів, відомих модельєрів,стилістів та будинків моди; вивчимо стилістику та будемо розвивати свої креативні здібності, відчуття кольору, пропорцій та композицій, приймати рішення, створювати свій стиль та образ, виготовляти унікальні речі ; збагнути, як зберегти красу та бути гарною.

У нашому клубі маленькі модниці дізнаються:

Історії відомих будинків моди, модельєрів та стилістів:

Ми станемо знавцями модних ТМ та стилів, дізнаємося цікаві історії про моду та модниць. Майстер – шопінг клас у світі відомих брендів, впізнаємо та підбираємо свій бренд.

Абетка стиліста :

Не буває поганої фігури, буває лише погано підібраний одяг. Ми навчимося визначати типи фігур та підбирати одяг для себе.

Сила кольору та форми:

Дізнаємося про науку – колористику, будемо вирішувати кольорові та формові рішення в одязі та аксесуарах. Які кольори кому пасують? Як підібрати відтінки в ансамблі. Яка форма принту поєднується з декором та іншими формами? Які речі пасують один одному? ЗаБагато чи замало? Велика роль маленьких акцентів.

Знати все! Популярні напрямки та стилі:

Юні модниці повинні знати усі існуючі в світі стилі та течії. Саме ці знання дадуть можливість стати обізнаною у питаннях різноманіття стилів та випереджувати своїх знайомих у питаннях сучасної моди. Хіти сезону! Кожен сезон – гарячі новини у світі моди! Розбираємо по поличкам модні тенденції Весна – Літо та Зима-осінь цього року. Ми – в тренді!

Моделювання – фешн малювання:

Юні модниці навчаться переносити свої фешн-ідеї на папір. Ескізи, малюнки, моделі. Малюємо, як дизайнери. Підбираємо матеріали та аксесуари для моделей.

Творча майстерня Fashion lady. Handmade.

  • Майстер-клас по створенню своїх фешн аксесуарів.
  • А також нове життя старих речей – перероблюємо, додаємо нові нюанси разом з дизайнером одягу – створюємо нові стильні речі.

Справа стилістів.

Експериментуємо з готовим одягом та аксесуарами у магазинах. Практикум в магазинах та бутіках, створюємо свій модний фешн Look.

Кралечка.

Секрети краси, догляду за собою та правильного макіяжу. Як доглядати за собою? Як зберегти красу з молоду? Як бути гарніше, але не старіше? Секрети декоративної косметики та макіяжу. Перший практикум.

Блискуча коса-дівоча краса.

Вивчаємо типи жінок по кольору волосся та шкіри: Зима, Весна, Літо, Осінь. Блондинки, брюнетки, шатенки та руді. Секрети догляду за волоссям, засоби, інструменти та матеріали. Зачіски до різних подій. Майстер-клас від стиліста – перукаря. Розробляємо та презентуємо свої Fashion lady зачіски.

 Під час практичних занять Fashion lady пройдуть майстер класи та створять свою стильну колекцію одягу та аксесуарів.

Випускниці отримають свій власний фешн-бук та диплом Fashion lady.

Запрошуємо до нас дівчат віком від 5 років.

 

Попередній запис за тел. (032) 247-05-84, (093) 458-19-28